Tikkie-groep 'Ad LIP' presenteert: KANS

Zaterdag 6 april  en zondag 7 april 2019

 

 Switch 2018 - AdLip

 

Na de (te) gekke voorstellingen van de musical ‘Switch’ is de Ad LIP-groep (met een aantal enthousiaste nieuwe spelers) inmiddels begonnen met het repeteren van hun volgende productie: musical ‘Kans’.

Het ontroerende verhaal van deze musical is geïnspireerd op een prachtige film over het waargebeurde verhaal van het ontstaan van kindvriendelijke kinderafdelingen in ziekenhuizen en kinderziekenhuizen. Tot op de dag van vandaag worden deze gebouwen ontworpen met de principes van de ontwerpers waar deze film over gaat. Schrijver, componist en regisseur Peter Geurts heeft dit in zijn verhaal vertaald naar het ontwerpen van een theater voor kansarme jongeren.

Het is een ontroerend verhaal met prachtige indrukwekkende muziek en voor velen herkenbare scènes. Maar er is ook genoeg ruimte voor show, sprankelende dans en humor. Hierdoor is het een musical geworden die geschikt is voor het hele gezin vanaf 8 jaar.

De cast van de Ad LIP-groep was bij de eerste repetitie erg onder de indruk en dat heeft zich nu al vertaald in een enorme drive om er een prachtige show van te maken. 

Uitvoeringen:

Zaterdagavond 6 april 2019

Zondagochtend en middag 7 april 2019

In het Forum van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst, Noordwijkerhout