Tikkie-groep 'Ad LIP' presenteert: SWITCH

Zaterdag 14 april  en zondag 15 april 2018 

 

 Switch 2018 - AdLip

 

 Fleur gaat binnenkort toelatingsexamen voor het conservatorium doen. Ze oefent elke dag flink op de piano. Vooral met haar zus en drie vriendinnen voor het onderdeel ‘liedbegeleiding’. Maar op een dag worden ze gestoord door hard scheurend gitaargeweld. Het blijkt Crash te zijn die aan de overkant is komen wonen. Hij oefent elke dag met zijn band om te kunnen meedoen aan het L.O.P., het ‘Landelijk Open Podium’ met als hoofdprijs een optreden voor belangrijke muziekproducers.

Al gauw ontstaan er ruzies over de geluidsoverlast. Winny, jongvolwassen door het verzorgen van haar zieke moeder, wil voor haar moeder dat de rust in de straat terugkeert.

Tijdens een bezoek aan een tentoonstelling over een onbekend volk ziet Winny de ‘Wisselbeker’. De legende vertelt dat als twee mensen elk een haar in de met water gevulde Wisselbeker doen en er vervolgens uit drinken, hun zielen zullen verwisselen. Het lijkt Winny een uitstekend plan om dat stiekem met Fleur en Crash te doen. Zo hoopt ze dat deze twee meer begrip en respect voor elkaar gaan krijgen waardoor de rust terugkomt.

 

Haar plan lukt. Fleur en Crash zijn in elkaars lichaam terechtgekomen. Maar dan beginnen de problemen pas echt...

 

Vanaf half april start het nieuwe seizoen van de Ad LIP groep. Er is dan weer plek voor nieuwe leden van 12 jaar en ouder die het leuk vinden te zingen, dansen en acteren.

Ervaring is geen vereiste. Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens (met of zonder je ouders) geheel vrijblijvend kijken bij een repetitie!

Het wekelijke repetitiemoment van de Ad LIP groep is op maandagavond van 19:00 tot 21:30 uur. Locatie: Het clubhuis van Scouting Bosgeest, Van der Weijdenlaan 2b Noordwijkerhout.