De woensdagavond groep heeft na de theatervoorstelling ‘Random 3.0 Go Go Go!’ een nieuwe start gemaakt en zal doorgaan onder de nieuwe naam: #improtuïg. Deze naam is bedacht door de groep zelf. De voorstelling wordt door middel van improvisatie bedacht door de groep met ondersteuning van het creatief team. De naam #improtuïg is dus een combinatie van improvisatie en het “tuig” die de voorstelling gaan bedenken.

De groep bestaat uit jongeren tussen de 13 en 18 jaar die meer uitdagingen zoeken op het gebied van theater maken. Ze willen niet alleen een stuk spelen maar ook zelf dingen bedenken en inspraak hebben in de gehele productie. Het is voor de spelers natuurlijk niet verplicht om meer te doen naast het spelen, maar de mogelijkheid voor meer uitdaging is er. Het creatief team is helemaal vernieuwd. De regie en choreografie zal in handen zijn van Carmen van Velzen en de zang wordt begeleidt door regieassistent Jazzton Hulsebosch. Het is een jong en vernieuwend creatief team, wat goed aansluit bij de ideeën van de groep.

De eerste periode wordt er veel aandacht besteed aan het improviseren waaruit ideeën ontstaan voor de voorstelling. Er gaat gewerkt worden naar een theatervoorstelling in combinatie met dans en zang. Bij het bedenken van de voorstelling kunnen wij veel wensen van de spelers erin verwerken, omdat het een voorstelling wordt vóór en dóór jongeren.

De repetities vinden plaats op woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Zoals te zien is op de foto zijn wij nog opzoek naar nieuwe spelers! Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om onze groep te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij zullen contact met je opnemen. Klik hier voor meer informatie.