Paniek in de Snoepfabriek

Met een bijna nieuwe jonge cast gaat de groep van de donderdagmiddag op de planken brengen:

Paniek in de snoepfabriek!

De voorstellingen zijn op 9 en 10 april 2016.           KLIK HIER OM DIRECT KAARTEN TE RESERVEREN!

Lolly Suikerspin, de directrice van de snoepfabriek Suikerspin B.V., doet goede zaken. In het hele land wordt ontzettend veel snoep gegeten. Ook door de mensen die dagelijks op het pleintje voor de snoepfabriek neerstrijken: zakenmensen, bejaarden en zwervers. Ze snoepen de hele dag door. Ondertussen beklagen ze zich over hun leven, dat te druk is of juist te saai. “Was er maar een snoepje, waarmee ik alles kan krijgen wat ik wil.”, verzuchten ze. Lolly Suikerspin overweegt twee verdiepingen op de snoepfabriek te laten zetten, maar daar wordt hevig tegen geprotesteerd door haar buurman Peer de Groenteboer en zijn vrienden. Dan wordt opeens haar dochter Candy ziek van alle snoepjes die ze dagelijks moet testen van haar moeder. Lolly ziet zich genoodzaakt aan te kloppen bij Peer de groenteboer, om fruit te kopen. Wat niemand ooit had kunnen vermoeden, gebeurt: Peer en Lolly worden verliefd. Ze zijn dol op elkaar en ze besluiten samen Groen Snoep te gaan produceren. Volgens Peer snoep zonder suiker, volgens Lolly snoep met suiker en groente, maar dat weten ze niet van elkaar. Ook de snoepmakers raken in verwarring over wat de ingrediënten moeten zijn van het Groene Snoep. Daardoor komt er onbedoeld een nogal vreemd ingrediënt in het Groene Snoep terecht… Als de mensen op het pleintje het Groene Snoep eten, blijkt dat ze opeens heel goed kunnen wat ze altijd al hadden gewild: het plein is vol met dansende bejaarden, rappende zakenmensen en twirlende zwervers. Maar helaas zijn er ook vreemde bijwerkingen…

Acteren, zingen, dansen, twirlen, rappen en breakdance zijn dit keer de ingrediënten van deze musical voor jong en oud.

De cast die ‘paniek in de snoepfabriek’ op 9 en 10 april 2016 de planken gaan brengen: Aleksandra, Alexander, Babet, Benjamin, Cato, Damian, Finn, Lars, Lauren, Mira, Natascha, Siem en Thijn.

Het (creatieve) team nodigt iedereen uit om naar deze leuke familiemusical te komen kijken. Creatief team: Carmen (Twirlen, en dans), Marloes (Zang), Wiena (Support) en Yvon (Zang) en Ester (Regie).